Halloween kvällen

Ja, men Håkans 50års fest var jättekul! Träffade släkt och bara hade det trevligt med allihop som var med, åt lite fläskfilé och råstekt potatis och övade på min "raggardans" aka. myggjagardans. Nej men det var jättekul. Dock var en i baren grymt bitchig. Robin beställde en redbull-jäger men fick en burn-jäger. Då fråga vi varför det inte var redbull eftersom det stog en hel kyl med redbull bakom henne. Då sa hon att redbullen var slut och att det bara var tomburkar i kylen. Tyckte det lät sjukt att man fyller en kyl med tomburkar, men till hennes försvar så hade dom ju plastkaktusar, plastdockor, plast... etc. Det var ju samma sak va?

Efter festen på Railway så skulle jag och Robin gå mot krogen. Gick hem och bättrade på min "zombie" sminkning först då jag råkat torka bort hälften haha. Sen gick vi till Memento. Tydligen så var dom jättesträng på 20års gränsen igår? Så Robin gick in och jag gick till All Star istället och träffade Frida och hennes vänner. Tappade bort Frida massa gånger där men det var kul ändå haha. Utom då en neger slog sitt ölglas i huvet på mig på dansgolvet, så kommer han och typ kladdar och ska säga förlåt? Jag knuffa bort han och ba "Det är lugnt!!" bara för att få bort han haha så ska han klappa mig på kinden igen å grejer så jag sa igen "Det är Lugnt!". Typ läskig kille... Men bortsätt från det så var det en lyckad halloween!
Btw rödbetssaft funkade faktiskt okey som blod haha.

Här är några rätt kassa cambilder på mig från igår i mitt mörka rum:

Det ska föreställa ett skotthål där bakom luggen någonstans, haha!
Plus att bilderna är sen jag kom hem från krogen så sminkningen är ju lite sleten,
såg bättre ut när jag gick hemifrån på eftermiddagen kan jag ju säga!

Glad Halloween på er!

Yes, igår var jag ut på tacobuffé och en öl med Peter på biteline, trevligttrevligt! Sen efter det gick vi till Håkan och Anzo och satt där typ resten av kvällen. Håkan och Peter började redan igår med att dela på en halv flaska whisky haha.

Men ikväll blir det Håkans 50års fest på Railway Saloon. Blir nog trevligt! Även fast många släktingar fick förhinder... Det var ju tråkigt, men ja. Blir iallafall mat där på Railway och grejer, sen senare så blir det väl vidare till Memento eller så hoppas jag!

Nu måste jag fixa lite med utklädnad, svåårt. Letat i hela stan efter fakeblod eller röd karamellfärg. Slut överallt. Så testade med rödbetssaft, såg helt okey ut faktiskt. Får se hur det blir sen haha.

LOOOV!

Tänkte bara skriva att jag har lov! :D Så grymt skönt! Nu jävlar skare sovas, typ.

DuktigadageN

Har varit duktig idag! Jobbade fram till lunch, sen gick jag hem och sov lite. Efter det blev det städ-dax, dammtorkat allt i rummet (och jag har ju rätt mycke grejer på mina två hyllor hehe) och dammsugit hela lägenheten. Sen blev det en tur på stan, lite grejer som behövdes!

- Lite längre linne från Gina
- Hårspray, lypsyl och en svart kajal från H&M
- Lösögonfransar från Åhléns, två olika så jag får testa på hur dom är
- och present till pappa! As svårt att köpa grejer till pappa ju...
Men det blev två paket plektrum, hoppas de är såna han kan spela med bara hah.
Är iallafall ett paket med Disney prinsessor och ett med Tingeling haha!
(bara hoppas att han inte smygtittar på min blogg nu haha, men tror inte han vet om den!)


ÖvningskörarN

Jag var ut och övningskörde igår! Fjärde gången jag kör hah, började på gärdeparkeringen körde runt nå varv å sen när jag kört nå varv så undra jag vad jag skulle göra sen. Peter: "Kör ut där borta å fram till rondellen så kör vi ner mot ortviken". Så gjorde de, runt nån väg där och tillbaka, förbi gärdet bort till sjukhuset och sen ner till där Peter bor och stanna utanför. En rätt bra sväng! Gick as bra med tanke på att det faktiskt bara var fjärde gången ute och körde, å det var typ as mörkt ute och allt. :')

Danny Worsnop

Hahah så bääst :'D
En Så seriös interjuv med Danny Worsnop från Asking Alexandria.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

HelgeN

Jao, inte så mycket att skriva känns det som. Men fredagen blev iallafall bara en hemmakväll men choklad och tv typ, och facebookande hah. Sam Graves blev vän med mig, tycker det är lite tufft faktiskt :')

Igår blev det fezt, lärde känna nytt trevligt folk och hade en jättetrevligkväll faktiskt. Även om jag var lite tråkig och gick hem rätt tidigt. Men ja, haha... Var bara trött och kände mig tråkig.

Idag var jag med pappsen och halva släkten till farmor för middag och tårta. Firade nämligen pappa som fyller år imorgon! Och då ska vi ut och övningsköra med, måste ta tag i det här med körkortet någon gång!

- over and out.


ni får en liten cambild med, haha.

Snygga klackeskor

Okey, det är så att jag inte kan ha dom här skorna! Så jag letar nu efter någon med storlek 37 som råkar vara intresserad? Gråaktiga skor med svart rosett, märkt 36 men dom måste vara 37or. Helt oanvända, och grymt snygga. (Enligt mig iallafall) Säljs billiigt!


Ignorera middagsdukningen i bakgrunden tack, haha!

dåliga updateeN

Jo jag hae varit väldigt dålig på att uppdatera nu, inte ens skrivit i helgen som var som jag faktiskt brukar kunna göra. Ja iallafall, händer inte så mycket på jobbet direkt. Utom att jag har jobbat med Åke denna vecka då dom flyttar någon ställning uppe där i kyrkan som han jobbar i nu annars. Har varit på en advokatbyrå. Nästa vecka lär det ju bli trapphuset igen..? Men bara den veckan sen har jag en veckas lov! Så grymt skönt! Efter det är Åke tillbaka från kyrkan helt, så då blir det iallafall Lite roligare att jobba. Läju slippa trapphuset (y.

Iallafall, var borta hela förra helgen. Hade en mycket trevlig helg. Inte för att det blev så mycket gjort med än filmkollande och seriekollande, men fortfarande trevligt!

Åkte hem därifrån på söndagen för att åka upp till mormor, hon ville absolut att Jag skulle komma och visa hur dom ska lära valpen att gå i koppel. Mamma dög visst inte till att visa hah.. Men när jag väl är där så är det varken mormor eller Stig som följer med ut när jag skulle koppelträna lite? Dom tror visst att man kan lära en knappt 4månaders valp att gå fot på 10min... Lärde iallafall lillvovven att gå nedför trapporna! Uppför kunde hon redan. Men nu går hon ned med utan problem, så alltid någonting.

Ja, då återstår denna helg. Inga planer än, men det hoppas jag verkligen att det blir ändring på!


Mormors lilla Tea!
(fastän hon är typ lika hög som isa redan)

Skoor

Haha jag tror jag har hittat dom coolaste skorna ever eller något sånt. Kanske inget man vill gå runt i, men väldigt kul att titta på må jag säga! Har tagit tre stycken som exempel här nedanför.





Här hittar du fler roliga skor:
http://kobilevidesign.blogspot.com/

Karin!

Jag mmsa natti present till Karin! <3

"American Pie - The Naked Mile" på tvn.

SliparN

Jonna @ work lix ;o
hehehe

Lunchmys

Tråkigt jobb idag, samma som igår och samma som imorgon, bara slipa snickerier. Bara dammigt och jävligt haha. Men idag var det så att mamma var inne i stan halva dagen så hon kom på studiebesök i trapphuset och kollade lite, är ju faktiskt rätt tufft de där med att fixa till orginal 1890-tals målningen. Sen tog hon en tur på stan medans jag jobbade på lite till sedan gick vi två på lunch. Gick till Tant Anci och fröken Sara, jätte mysigt ekologiskt café med jättegod mat. Jag åt en grillad macka med mozarella, prosciutto och pesto, massa god var den! Så vi hade lite mysigt där sedan gick jag med mamma till bussen, och det var riktigt svinkallt idag så höll på att frysa ihjäl där med mamma. Men hon gav mig pengar till en varm choklad på väg tillbaka till jobbet så jag skulle bli varm igen, as gulligt. Så köpte en sån på Stenstans café, dom har As god choklad tycker jag! Så där har ni ett Tips nu när det börjar bli kallt!

SegdageN

Söndagar är en typisk såndär segdag. En sån dag som man bara går i mjukisbyxor hela dagen och bara vill ha choklad och en bra film. Ganska skönt med sånna dagar ibland ändå. Så nu ska jag se om det är något bra på tv och fundera på om det är värt att gå och köpa choklad eller inte!

HemmaLördag

Blev lugnt igår, mamma hade bjudit hit Susanne och Jocke på trerätters middag så var bara hemma och umgicks med dom och åt gott. Menyn var:

Förrätt: laxrullar och en minimacka med skaldjur
Varmrätt: oxfilé, potatiskaka med västerbottenost och sparris i bacon
Efterrätt: Vit choklad pannacotta med blåbär, passionsfrukt, kivi och någon likör på

Var verkligen jättegott. Senare på kvällen kom morbror Håkan förbi och gamlingarna festade på rätt rejält. Ganska så grymt jobbigt och sitta där i tv rummet med dom kan jag ju säga! haha.

Iallafall, alla typ tjata om hur fin jag var också sen när dom fått i sig lite och mamma skulle ha tvångsfotografering på mig. Men jag orkade inte vara helt seriös så hon blev sur och slutade sen! haha tycker ju jag var rätt bra då.

Här är några av dom Seriösa bildernA:

 

Typ shasha rödöga, och shasha Susanne på en bild!


Friday im in love

Yes, blev utgång i fredags alltså, gick ut med Björn och två kompisar till han. Det var väl egentligen tänkt att vi skulle på Memento, men det blev istället Stadshuset. För det var gratis inträde där om man var där innan en viss tid, så vi gick dit och tänkte att suger det så går vi väl vidare. Men blev kvar där hela kvällen iallafall! Var några där man kände iallafall, bl.a. Frida och Ida. På tok för längesedan jag träffade dom! Så det var verkligen skitkul att se dom igen.

Så var en jättetrevlig kväll, utom den delen att jag hamna i bråk med någon störd kille på dansgolvet hahah. Stog och dansade med dom jag var ute med bara sen helt plötsligt så blir jag knuffad över halva dansgolvet, så jag tar sats och springer tillbaka och knuffar han med. Så blev det lite mer bråk sedan kom hans kompis och ställde sig ivägen och sa åt mig att det inte var värt det. Men arg som jag var då sa jag bara typ "Det är faan värt det!!". Hahahah!! Var kanske lika bra att han ställde sig ivägen egentligen. Idioten kom förbi mig en gång senare med, men då gick jag iväg istället.

Iallafall, kvällen slutade ändå trevligt. Stads stängde 3 men vi stog och pratade utanför till efter 4 någon gång. Rejält frysen jag var när jag kom hem då haha ush.
Men somsagt, kul kväll!

Kvällens outfit:
(fan va "fjortisbloggigt" det där lät men aa hahah)

Just ja, lösögonfransar för första gången där! Rätt nice, jag gillart.

Shopaholic

Shopaholic i farten kanske? Nej men, haha. Kollade på ett par skor för några dagar sedan som jag tyckte var as tuffa. Iallafall på, dom ser inte så snygg ut när man bara ser skon tycker jag. Men jag gillade dom as mycket men tror dom skulle kostat 549:- eller något, men dom skulle bli nedsatt igår. Så gick och kollade idag bara för skojs skull för att se vad dom var nedsänkt till. Dom kostade iallafall 299:- nu så jag slog till! Behöver ett par "finare" skor som är Lite mer höstvänliga än mina älskade sandaletter haha.

Här är dom:

Första bilden är från dinsko.se men som sagt så tyckte inte jag att dom var så snygga när man bara såg skon så tog en snabb bild på hur dom ser ut på! Den blev inte så bra men w/e. Me like!

Shoppingen

Nu ska jag ta tag i mitt löfte jag skrev, att jag skulle lägga ut en bild på det jag shoppade i förrgår. Så här får ni flera bilder istället bara för att jag är segis haha.

Jacka från Carlings
Skor från H&M
+mössa från Bik Bok, (sen sthlm som jag inte visat trorja)




Gick en snabbis på stan idag med, behövde köpa vax så jag kan få lena ben igen haha. Tog också och köpte mig ett par av H&Ms lösögonfransar, måste testa ha det någon gång ju!


Banca

Var ju som sagt hemma hos Annanas och Björn i söndags. Där blev jag typ attackerad av en katt som tok stånga på mig och skulle kela. Asså, hon stångades som en galning haha. Så tog några bilder på sötot jag tänkte lägga upp.

Bianca:

Shoppat!

Har äntligen hittat en vinterjacka! Köpte den såklart, tänkte lägga upp bild på den sen någon dag för jag orkar inte idag haha. Köpte ett par skor till vintern med, shopshop! Så skönt med lite shopping ibland haha.

Söndagen

Idag blev det en tur upp till Haga för att träffa Annanas och Björn lite. Var där ett par timmar, gjorde inget speciellt egentligen, satt och pratade lite och bara var sociala. Skulle egentligen hämta mitt nintendo nes där, men såklart så glömde jag helt bort det när jag skulle gå till bussen. Klantigt, mitt minne är inte att lite på haha. Men var kul att träffa dom igen, känns som att det var ett tag sedan!

Nu ska jag snart äta fläskfilé med lite ugnsgrönsaker eller vad man ska kalla det. Potatis och lite annat i ugn bara. Jag är grymt hungrig så ska bli massa gott!


BloggarN

Jo uppdateringen är ju lika bra som vanligt... Har som sagt inget att skriva riktigt på vardagarna så jag glömmer bort bloggen lite. Men nu ska jag ta och skriva lite iallafall!

Nu i veckan hände det en rolig sak iallafall, jag slapp jobba i trapphuset och fick jobba med åke i ett radhus i Sörberge onsdag och torsdag. Sen blev det en liten specialare, han behövde hjälp av mig på fredagen också om allt skulle bli helt klart. Eftersom han ska tillbaka upp till Kramfors och jobba nu till veckan så var det tvunget att bli klart. Så jag ställde upp och jobbade fredag med, så får jag en extra ledig dag till veckan. Blir nog torsdag så det blir en långhelg. Härligt. Nej men lätt värt att byta ut en dag i trapphuset mot att tapetsera så.

Fredagen vart lugn, Håkan och Anzo kom hit och skulle spela kort så jag var med och spelade. Tänkte försöka vinna lite pengar men det gick inge bra haha, förlorade allt. Men vi spelade ju bara en femma per omgång så jag spelade väl bort hela åtta kronor eller så. Men det var rätt trevligt och spela ändå!

Igår så frågade Sabo mig om jag ville följa med henne och Emma plus Emmas två kompisar Matilda och Jennifer och äta på BiteLine. Så det gjorde jag, taco buffé för hela slanten och tillochmed en mjukglass till efterrätt. Vi höll på att spy efterråt allihop men gott var det haha. Efter maten så tog jag, Sabo och Emma en promenad hem till Sabo. Där vi bara typ... satt. Peta lite på dator och tvn mest, och prata. Men trevligt var det iallafall! Senare så kom Johan dit. Sen satt vi och skratta åt han när han skulle spela left4dead och ja, vi bara fortsatte att inte göra så mycket. Haha. Låter as segt men det var faktiskt kul! Sen vid ett tiden fick jag skjuts hem as Sabo.
Sammanfattning: Mycket trevlig kväll, Tack för den!

RSS 2.0