Snabb updaten

Yes, inte haft så mycket att skriva nu på sistånde, jobbar ju bara hela dagarna så händer inte så mycket. Men Robin åkte hem i söndags iallafall, men han lär ju komma tillbaka rätt snart om jag får gissa! Jobbet har gått bra, bara två dagar kvar av mina tre veckor, skönt med lov igen sen. Funderar på att Kanske åka till faster i Italien innan skolstarten, hon vill verkligen att jag ska komma så får se. Måste kolla priser och så. Vill ha råd med körkort och tatuering till hösten. Fick lite trevligt sällskap nu mitt i veckan med, men nu är jag ensam och mamma och Peter kommer troligtvis hem imorgon.

Skulle ha gått ut med några kompisar i lördags med det blev inget, men sen fick jag ett sms av pappa som var i stan som undrade om jag var ute. Så jag gick och träffade han och hans kompis Micke inne på Daltons, pappa bjussade på nån öl så stannade och pratade med dom en stund. Sen skulle dom dra vidare, så jag hängde på för att se vart. Dom fick för sig att dom skulle på Memento, känndes nästan lite pinsamt att följa med dom dit! Men faktiskt så var det ovanligt blandat i åldrar där så då var det ju lugnt. Hamnade till och med på dansgolvet med dom efter lite mer drickande! Klockan två när dom stängde så gick vi vidare till All Stars istället och var där till 3. Hade faktiskt rätt kul med gubbarna! Efter All Stars gick pappa och jag, som tappat bort Micke, in mot torget. När vi var vid esplanaden ringde han så vi satte oss på backen och väntade. När Micke kom satte han sig med oss på backen sen helt plötsligt kom det typ massor med folk och satte sig där med oss. As fult, men rätt trevligt. haha. Efter en stunds sittande där var det hemgång. Vart en lyckad kväll iallafall!

Bad update ftw vah

Är väl inte så super på det här med att skriva blogg, men jag tror inte att någon läser din anyways? Ahja, helgen var väl okey. På fredagen kom Anna, Sabina och hennes kompis Sara hit och åt fruktsallad med mig och smådrack lite innan vi gick ut på Memento och dansade loss. Trevlig kväll! Lördagen började väl lite segt men på eftermiddagen åkte jag, moder, Peter, Carro och Sophia till skatan för en gomiddag innan Carro åker hem till USA. Det var mycket gott, men lite halvdålig service tyckte jag. Dom verkade inte riktigt vilja sälja någon efterrätt, men vi fick det tillslut. Jag åt iallafall varmrökt lax, mums. Söndagen spenderades på stranden, inte helt fel. Hoppas på att få lite färg någon gång. Nu precis kom min kusin Robin som ska bo här och göra mig sällskap när jag är ensam hemma! :)

Bakning

Idag var jag lite småduktig av mig och bakade! Såg ett bröd som såg så gott ut på "Leila Bakar" så blev tvungen att testa att baka det. Ändrade lite på fyllningen men i min är det iallafall salami, mozzarella, fetaost, tomater och rosmarin. Kan säga att brödet Faktiskt blev jättegott!

Resultatet:

Gatufest och jobb!

Yes, nu är en hel veckas partande över, började måndagen och tisdagen ute med några kompisar men sedan kom kusinerna och tog över på onsdagen. Då vart det party med dom resten av veckan. Gatufesten har varit väldigt kul i år faktiskt, rätt azm! Nej men en väldigt lyckad vecka, till och med partat lite med pappsen. Varit och sett massa band och grejer men högsta poäng ger jag ändå till D-A-D bl.a. för deras azumness och hur grymt azm basisten var med sina specialspecial gitarrer och grejer. Super! Varit rätt lugnt med drickandet i veckan faktiskt, men lika kul för det.

Men så mycket vila efter veckan blev det inte, för idag var första dagen på jobbet. Gått bra, gick fort att komma ihåg hur allt funkade. Så har sällskap där med Åsa den här veckan sen blir det två veckor själv. As segt då det inte finns någonting alls där att göra men ja, det är pengar iallafall och efter denna vecka kan det behövas! haha inte riktigt vågat kolla vad jag har på kontot än med ja, äh så illa är det nog inte om inte annat så var det nog värt det iallafall.

Så ja, Mamma, Isa och Peter bor nu i stugan i två veckor innan dom tar en veckas bilsemester. Det betyder alltså att jag har lägenheten helt för mig själv! Både skönt och väldigt ensamt. Hoppas på att någon kommer och gör mig sällskap någon dag!

Birsta

Gud vilken skön dag! Har varit typ 30grader hela dagen och sol, hur härligt som helst. Fick för mig att jag skulle inviga mina nya skor idag med när jag skulle gå ut på stan och möta Anna. När jag var på väg till henne så ropade en tant på mig, trodde först inte att hon ropade på mig men det gjorde hon visst. Så när jag vänder mig om får jag bara höra "Men gud vilka snygga skor du har!" haha så tog kanske rätt skor ändå! Så gick lite med henne och småpratade, hon sa att hon hade så många skor men inte fötter till dom längre och lite sånna saker. Sen sa hon också att jag gick väldigt fint i skorna, det blev jag faktiskt förvånad över. Men väldigt glad över med! Trodde inte det var så bra eftersom jag är rätt nybörjare med klackar. Så det var roligt! Gick och träffade Anna som sa att hon skulle åka till birsta snart, och jag som ville slippa sitta ensam hemma frågade om jag kunde följa med. Så böljde med dit och gör där med henne några timmar. Men kan ju säga att det kanske inte var så super smart när man inviger ett par högklackade skor, men men. En blåsa under ena foten och ont under båda. Men lika snygga var skorna för det så kanske värt det iallafall? haha nej men får vila från dom ett tag, sen blir det mer vänja fötter.

Har nu precis sett "Mean Girls" i min ensamhet och nu blir det nog "Scary Movie 2", eller "Sweet Home Alabama" hmm. Var iallafall Hyffsade filmer på tvn ikväll, tur jag hade! Ibland är det ju ingen film alls.


Grillkväll

Dagen började ju super, så fort jag tror att jag ska bli frisk från min förkylnung blir det värre igen. Sist fick jag feber när jag trodde att jag var frisk, den här gången så slemmar ögat igen så jag verkligen inte kunde öppna ögat imorse. Äckligt! Fick typ försöka pilla bort det värsta så jag kunde skölja bort resten sen. Ushush, blev iallafall bättre under dagen.

Kvällen spenderades iallafall hemma hos Emilias pojkvän Alex i Granlo men några öl och grillning tillsammans med massa folk. Gott med grillat, hade såklart med haloumi ost med. Älskar gummit! haha Nej men gott och rätt trevlig kväll må jag säga! Inte så mycket mer att säga om den.

Eller jo, jag hittade ju en trevlig ny vän iallafall haha, som inte ville kolla in i kameran:


RSS 2.0