Söndag.

Gårdagen blev lugn, gick och köpte chips och dipp och tog någon öl själv framför tvn. Rätt skön kväll ändå! Idag så blev det en långpromenad med Isa i det fina vädret, skönt faktiskt. Och eftermiddagen spenderades med middag hos farmor tillsammans med pappa och farfar. Trevligt!

Parthey.

Igår blev det utgång!
Började kvällen med att ta drink med Sophia på Svenssons, sedan gick jag vidare till All Stars för att träffa Sandy, Lollo och Helena. Var verkligen Jättekul att få träffa dom igen! Var på tok för grymt längesen haha. Hade jättekul med dom iallafall.
Senare träffade jag på pappa med två av hans kompisar på Memento, så det var ju lite kul med faktistk! Avslutade natten på Kebab City med dom då pappa fick bjuda mig på lite pomesfrites.

Helt klart en lyckad kväll/natt!

Men frågan nu är: vad händer ikväll då? Mamma och Peter är och äter surströmming med några vänner så jag är ensam hemma ikväll och troligtvis hela natten. Känns nästan lite tråkigt. Men det blir iallafall en sushi middag nu snart! Sen får vi väl se vad som händer.


TöjningaR 2

Mina töjningar har kommit redan, det gick fort. Nu ska jag bara se till så att öronen har läkt färdigt, sen köör vi! Yeah!


bajsdesign

Måste verkligen göra något åt designen, men har inte orken nu... Den är epicfailtyp. Men aa, ändras någon gång i framtiden.

TöjningaR

Har ju tagit hål i öronen ganska nyligt för jag har tänkt töja, så nu har jag tagit och beställt töjsmycken! Ska nog töja 10mm så inte så stort, och sedan när det är töjt blir det en tunnel med strass i. Lutar nog faktiskt åt vita såna men inte helt hundra än.

Töjsmycket:
(Inte så vackert kanske, men vilket töjsmycke är det...)

Och något sådant sedan när det är töjt:
(Inte rätt storlek på bilden.)


Sabos gaddning

Har glömt/inte orkat uppdaterat något på senaste men ja, jag var ju med Sabo när hon gaddade sig i måndags. Allt gick bra, och det blev fint! Hade det rätt kul ändå där hos tatueraren haha. Tänkte lägga upp en liten bild på resultatet bara:


(En körsbärs gren.)

GaddeN

Jag har helt glömt bort min blogg i helgen, för veckan innan hände det inte så mycket på bara jobba och hem och slöa så inte någonting värt att skriva. Har iförsig inte hänt så mycket i helgen heller utom att jag Äntligen börjat på min half sleeve på underarmen! Men tar helgen från början.

Fredagen spenderades bara hemma, skulle gå ut och möta Sandy och kolla på Hoffmaestro men då var det visst 18års gräns på förköp och 20års gräns om man skulle köpa biljett vid dörren så det blev inget av det. Hoppas jag får träffa Sandy någon annan gång snart istället. Var på tok för länge sen nu!

Lördagen så drog jag med Annanasen till Ernie på Sundsvall Tattoo Studio. Hade tid där kl.12, började nog tatuera vid halv 1, var klar med konturerna och skuggningen vid strax efter 3. Så satt där ett tag! Gjorde riktigt jävla svinont kan jag ju säga, men lätt värt det. Och inte vet jag, jag kanske är klen men jag stog ut iallafall! Bad inte om nå pauser eller så eller så jag är stolt över mig. Blev ju några naturliga pauser såklart men ändå. Jag blev iallafall Sjukt nöjd med tatueringen!
Färgläggning blir 10 november då han är rätt fullbokad, kändes dumt att göra allt på en gång. Skönt att slippa med haha.

Nu snart ska jag iallafall med Sabo då det är hennes tur att gadda sig, spännande!

Här har ni tattoon:

Det står: "Tomorrow is promised to no one".

Svenssons Svenssons

Igår var jag ut på Svenssons med Sophia och hennes syster Angelica, hade massa trevligt med dom. Vart massor av drinkar och bara en mycket rolig kväll helt enkelt! Satt och prata med lite olika folk och ja, hände inte så mycket speciellt. Lite snigelspår då bara kanske? haha Tror nästan det är Det nya ordet fosho. Nejmen Angelica åkte hem ganska tidigt medans jag och Sophia parta på tills dom stängde. Glada och roliga gick vi då hem och mötte Peter vid grinden. Gick in och gick och la oss typ.

Skulle egentligen följa med Björn imorse och göra han sällskap som parkeringsvakt på nån hundutställning, men kände mig inte ens nykter än när klockan ringde så jag stannade hemma. Kändes lite taskigt mot Björn menmen haha. Kunde inte riktigt följa med kändes det som.

Egentligen skulle jag och Sophia ut ikväll igen men Sophia var för trött, så det blir en hemmakväll istället med lite apelsinkrokant! <3

Gårdagens utstyrsel:

Förstår inte varför min arm hamnar sådär hela tiden! ;o

Justja! Glömde skriva att jag nu äntligen har fått tillbaka min riktiga dator så nu ska jag försöka bättra mig på det här med skrivandet och framförallt Bilderna! Det är ju dom som gör att det inte ser riktigt lika tråkigt ut bland all text. Plus att jag verkligen måste fixa det här med designen på sidan, men det får bli en annan gång. pyss.

Ego!

-yeah.


med eller utan jacka? haha!


Valpigt värre

Idag var vi på middag hos mormor och Stig, mest för att hälsa på deras nya familjemedlem. Lilla pudel/powder puff valpen Tea, hur gullig som helst när hon sprang runt och busade!

Här är det lilla monstret:


Jamtland jamtland jämt å ständut?

Helgen spenderades då i Jämtland uppe vid norska gränsen i en liten by kallad Rötviken. Var och hälsade på morfar för att mamma och peter skulle äta surströmming med honom och hans tant. Jag åt annat och gömde mig uppe i friggen medans dom åt sitt... snusk? Benjamin kom förbi och hälsade på mig så vi satt och drack lite öl och kollade på film. Annars så hände det väl inte så mycket i helgen, men finns ju inte så mycket som kan hända där i skogen! Mer än att en björn kommer och hälsar på eller liknande då, men nått sånt såg vi som tur var inte haha.


-Bil bilder.

RSS 2.0