åhå

...jag kunde inte låta bli, dom var verkligen skitsnygga på!


Missommar helgen:

I onsdags ringde Anna och frågade om jag skulle följa med på "Memento", såklart! Frågade henne vad hon hade för planer innan och hon sa bara att hon inte hade några planer. Tydligen så förfestade dom iallafall! Så dom var ju redan småfull när dom kom till stan, kul. Nej men hade rätt trevligt iallafall, blev bjuden på några öl av snällt folk och så, så det slutade bra.

Dagen efter var det bara att packa och åka till hem till moster och Svenka i Krokom. Blev middag och så med dom sedan tog dom med sig mamma och Peter till deras stuga där dom spenderade helgen. Så jag och kusin Robin gick iväg å partade med några kompisar till han. Var ett rätt segt party, men funka iallafall.

På midsommaraftonen kom kusin Tobias med flickvän Sofie till Krokom med! Super, så vi tog någon öl och åt jättegod midsommar middag. Grillad fläskfile, grillade starka räkor, grillad tomat och hemmafriterade pomesfrites, mums! Efter det tog vi det bara lugnt med nån till öl sedan drog vi iväg till samma ställe som dagen innan för lite party. Blev iallafall lite roligare där när Tobben och Sofie var med! Avslutade partyt med ett dopp i bubbelbadkaret haha. Inte helt fel må jag säga. Gick hem och åt upp allt det grillade köttet som blev över, hade grillat hur mycket som helst, sedan satt jag och Sofie och pratade hela natten typ. La oss väl vid halv 5.

På lördagen så skulle Sofie vara hundvakt till hennes två små pudlar så jag och Robin följde med henne och Tobias till Trångsviken och åt upp massa grillrester hos Sofie. Kött, haloumi och ja, massor med god mat. Försökte bli kompis med hennes supersöta toy pudel med men hon var så feg. Men jag lyckades på kvällen! Iallafall så efter maten åkte vi till Sofies bror för lite kaffe och bus med hans två supersöta barn. Åkte tillbaka till Sofie för att ta hand om hundarna och senare på kvällen tog vi med dom tillbaka till Sofies bror. Fast denna gång sov småttingarna. Vi tog nån öl tillsammans sedan for pojkarna iväg för att fiska, så jag och Sofie var hund- och barnvakt där med lite chips och tv. Så det blev en lugn kördag, men minst lika trevlig för de! Avslutade med en film hos Tobias sen lite sömn på hans soffa.

Åkte hem rätt tidigt idag, mamma och Peter har ju alltid så bråttom haha. Men det blev iallafall en trevlig midsommar helg! Alltid kul att få träffa kusinerna lite, plus Sofie såklart. Kul att dom kommer om två veckor så får jag väl ha lite kul med dom då på Gatufesten! Vann ju tre-dagars hos tandläkaren. ;)

Midsommar

Jag borde inte gå på stan känns det som! Slutar bara med att en massa pengar försvinner. Blev skor och väska som var på halva priset, hårspänne och sjal. Men inte helt fel att byta lite pengar mot det heller så.

Imorgon fer ma te Jamtland! Ska fira midsommar med mina kära kusiner Robin och Tobias och Tobbens tjej Sofie. Ska bli skoj att träffa dom igen. Sen vet jag inte riktigt vad helgen har att bjuda på men det blir säkert roligt. Får se om det kan hinnas med en tur in till Östersund med? Skulle vara kul.


Dåligt...

Nu är det nästan lite väl dåligt uppdaterat här. Får nästan ta och skärpa mig haha. Fast jag tror inte att det är någon som läser riktigt här heller? Under veckan som varit har det itne hänt så mycket, så har väl inte direkt haft så mycket att skriva heller. Var hos björn några dagar och geekade lite och så med han och Marcus. Trevligt trevligt.

I förrgår så följde jag med mamma, Peter och typ halva släkten kändes det som till öltälten på torget och hade det trevligt. Blev kallt så vi gick in på "Svenssons" sen. Lite senare träffade jag Anna för vi skulle ut på krogen vid 12slaget, då hon fyllde 18! Stort Grattis till henne! Vi började lite med "Irish" där det är lite segt som vanligt, sen drog vi vidare till "Memento". Där vart det iallafall mer party, träffade lite folk vi kände och hade det jättekul.

Igår så följde jag med Anna ut igen och e kompis till henne. Kollade läget på "Irish" och sen "Daltons". Inge roligt folk eller nått någonstans då haha. Men Emilia och hennes kille kom iallafall förbi till "Daltons" så satt och pratade massa med dom och hade det skit trevligt. Följde med dom till någon lokalfest, som sög! Men iallafall trevligt sällskap må jag säga. Så blev en trevlig kväll ändå. Blev tillockmed bjuden på grillfest någon helg så det ska bli kul!

Kalas

Så, då har man varit på kalas igen då! Med god middag och jordgubbs tårta till efterrätt. Mums. Trevligt trevligt. Fick även massa pengar som bidrag till körkortet från dom alla, sitter inte fel. Då är det bara att se till att plugga i sommar.


Helgend

Typ absolut sämst helg. Tappert försök att sova bort den men ja, det gick som det gick! Nu; sova bort lite till av den, för att vakna och fixa sig för kalas hos farmor med fader, Urlika och farfar. -natti!

Mezoyo

Lyllos min gamla klass! Kändes lite surt och se dom ta studenten och veta att jag hade kunnat varit med, haha. Men fina var dom! Jättekul att se dom och grattis till dom igen.

Födelsedags middagen blev förresten på Mezoyo, grymt bra mat må jag säga! Blev grillad haloumi med tomatvinägrett till förrätt, lammracks med potatis med fetaost och tsatsikin tilln varmrätt och en tiramisu till efterrätt.

Tog bild på min och Peters efterrätt, dock dålig kamera i mörkret men ändå, fint var det på riktigt iallafall.


Tiramisu                                       Youghurtglass med valnötsflarn

Efter middagen träffade jag Sophia på Svenssons, fick två fina rosor av henne, 200kr och en bacardi breezer - mango. Jättegulligt! Dock var vi väl inte på sånt party humör så blev bara en varsin breezer och gäspande ungefär haha. men trevligt ändå.

Kan tillägga att av mamma och Peter fick jag en blomma, 500kr och en parfym. Nina Ricci. Lagomt till att min gamla favorit parfym tagit slut! Perfekt. Så en rätt trevlig dag ändå. Nu återstår bara resten av helgen, får se vad som händer. Blir iallafall att fira mig hos farmor på söndag med pappa, Ulrika och farfar.


My B-day!

19 år idag, känns ganksa värdelöst faktiskt haha. Men iallafall, hade jättetrevligt igår på Kims student och middagen i Ljustorp! Jätteroligt folk där faktiskt. Spelade lite guitar hero och åt massor med god mat. Så en väldigt lyckad eftermiddag/kväll där.

Sen hörde Joanna av sig och tyckte att jag skulle följa med henne och Elinor till Memento, så det vart en tur dit med. Rätt trevligt där med faktiskt. Nu snart idag blir det istället att ja, fylla år, och att gå och kolla på min gamla kära klass som tar studenten! Grattis på er! :)

Ikväll middag med mamma, okänd plats än så länge haha. Sedan tror jag nog att det blir ett glas öl med Sophia på Svenssons, såklart. Host. haha


D-day

worthless!!

Sommarlov

Äntligen sommarlov! Så skönt. Fast min lärare hade sagt till mig att vi skulle träffas i matsalen för fika klockan nio när det egentligen var tio. Så fick sitta där och vänta en timme. Sen var det bara att fika lite tårta och sedan var det lov. Fick förresten en orange ros av någon som gick där på skolan med, så det var ju snällt. Tog en sväng med min kära klasskamrat på stan efter fikat, hon ger mig shoppingtur. Hittade hur mycket som helst sist jag var med henne på stan och nu idag köpte jag faktiskt en klänning, ett halsband och ett armband.

Nu snart ska vi iväg till Peters systers son Kim för att gratta han på studenten, så tror det är både middag och fika där ute i Ljustorp. Trevligt trevligt! Stort grattis på studenten till han och på alla andra som tar studenten idag som jag inte kunde komma och se.

Pappa ringde förut idag och frågade om jag var hemma imorgon för dom tänkte komma och gratta mig men jag sa till han att jag ska ut och äta med mamma imorgon men att dom gärna får följa med ut. Då svarade han bara "jaha, men vi ses väl till helgen då". Så tydligen hade dom andra planer redan. Lät lite småskumt men ja. Undra vart vi ska gå och äta imorgon, hm. Ahja, nu måste jag göra mig iordning för att fira studenten!

campics, u love em.


Work is over!

Då var min sista jobbdag detta skolår avklarat! Så grymt skönt det ska bli att slippa kliva upp vid halv sju mer. Bara avslutningsdagen imorgon kvar att höra klockan på morgonen på innan det blir sommarlov på riktigt. Ingen aning om vad jag ska göra på lovet heller, känns halvt ovärt då men haha. Det löser sig nog! Vet heller fortfarande inte vad jag ska göra i helgen... Äh! Inte direkt någon viktig helg ändå för min del. :')

Just ja, blev bjuden på sushi middag av Peter idag med, inte helt fel! Även fått nio fika av chefen och glass av Åke haha. Inte helt fel.


Grattis mamma

Idag fyller min kära mor år, så ett stort grattis till henne!

Det firades med att mormor och Stig kom förbi och åt korv med bröd och därefter två tårtor, en chokladmousse tårta och en Budapest stubbe, och drömmar. Gott och sådär lagomt mätt just nu då. Mamma verkade nöjd med sina presenter från mig med, örhängen och två ljus.

Nu är det bara en dag kvar att jobba innan lov, och en dag till i skolan då det bara ska fikas. Sen är det sommarlov, både sjukt skönt och väldigt ovärt på samma gång? Skönt att få slippa den där elaka väckarklockan men samtidigt, vad ska man göra hela dagarna då? Känns ovärt att jobba hela sommaren med då det här blir mitt sista sommarlov. Ja jag vet inte. Nått hittas väl på. Fredagen känns något så grymt ovärt med. Onödig dag, onödig helg? Men men. Får hoppas på det bästa! Blir säkert rätt bra ändå.


Dagen

Dagen började med att följa med mamma och Peter ut till deras jobb för att drogtestas och göra skyddsinfo. Dom hittade inga droger i mig så nu är det bara för mig att sommarjobba i sommar! Super. Efter det blev det hem å göra lite nyttigheter och bara ta det lugnt. Nu på eftermiddagen följde jag med en snabbis ut till birsta där mamma skulle få sina födelsedags presenter av Peter. Hon fyller ju år imorgon! Och jag fyller år på fredag, tiden går fort. 19, åh det känns helt meningslöst faktiskt. Speciellt när det bara finns en present jag önskar mig!

Weekend

Igår blev det en tur på stan, köpte en klänning och letade efter en present till mamma som fyller år på tisdag. Satt i solen men en is-chai och gick och träffade Björn och Robin en snabbis. Gick sen hem för att vara klädråd till mamma och städade, behövdes! Gårdagen avslutades, trots sämst film, Mycket trevligt med Mycket trevligt sällskap!! 

Idag blev det en rundtur på stan med mamma och Peter för att fira nationaldagen lite. Stannade till för att kolla på Tobbe trollkarl en stund och gick sedan hem för att fika bakelser vi hade köpt med. Helt okey söndag!


Kvällen

Kvällen spenderades med mamma och Peter på Svenssons med en öl och var väl mest fail! men slutade väl rätt bra iallafall. Innan dess var jag faktiskt och köpte en bikini jag tyckte var fin:


I övrigt var det väl inte en så speciellt kul fredag, får se hur lördagen blir. Det är cruising i stan så kanske går ut och kollar på lite folk. Är nämligen ensam hemma imorgon för att mamma och Peter ska på 50års kalas och sova över där. Så får se vad jag och Isa hittar på! Lär ju inte bli så mycket haha.


Trapphuset

Bilder på taket längst upp i trapphuset på kyrkogatan.
(Inte helt klart än, men det börjar ta sig)

Före:

Efter:


Negerbollar

Igår frågade jag mamma om inte hon kunde göra någon chokladboll till mig, först sa hon nej men när jag skulle gå ut med Isa-proppen så frågade jag igen och hon sa att hon skulle göra nån till mig. Hon skulle testa att göra utan recept och det gick sådär då.

Här är dom iallafall:


Hon hade i så mycket kakao så pärlsockret inte fastnade! Skrattade lagomt när hon stog där och tröck dom där stenbollarna i pärlsockret men inget hände. Men dom gick att äta! Lite torra bara, haha.

BlehDay

Träningsvärk idag sedan brännbollen i tisdags, inte skönt kan jag lova. Men annars så blev det en tur till haga för en filköl med Björn och en liten stund att få prata lite. Tur jag har Björn må jag säga. Blev lite fotboll, men vart så kallt och jag kände mig inte direkt pepp så åkte hem istället. Idag är verkligen en sån där dag då det känns som om man inte kan göra Någonting Alls rätt, allt går fel. Inte så mycket skrivet, och en tidig kväll.

Natti.

Känns som det har varit en lång jobbig dag idag. Så nu ska det bli skönt att trösta sig lite med en säng och lite popcorn till Full Frys. Godnatt!


Layout

Har hållt på att leka med layouten och utseendet på min blogg halva dagen känns det som. Vet inte helt hur jag vill ha det så testar lite olika, men känns inte som om jag kommer någon vart. Ja, vi får se om jag kommer på något att göra med bloggen. Känns som den är duglig tills dess att jag orkar fixa med någon annan bild som bakgrund någonstans. Får funderas på!

Blogg under uppbyggnad kan man säga!


Välkommen till min nya blogg!

Nu tänkte jag att jag skulle testa att börja blogga! Det verkar lite kul så är väl värt ett försök. Just nu är jag lite trött efter promenad till och från skönsmon där vi har spelat kubb och brännboll och haft det allmänt trevligt med lite grillkorv. Men ska försöka att få lite skrivet här framöver iallafall!


RSS 2.0