Utekväll med en främling?

Följde med mamma, Peter, Susanne, Jocke och Joannas föräldrar igår på utflyttningsfest för att få lite middag. Jättegod mat var det btw och massor av god dryck, fanns allt möjligt att välja på. Var en massa folk där, grymt trevliga var alla med! Så var faktiskt väldigt kul där. Lärde känna en tjej som heter Petra där med, så vi två gick ut på Memento senare på kvällen. Jättetrevlig tjej så blev kul även fast vi inte kände varandra. Blir nog en ny utgång någon gång framöver!

Back to school!

Första skoldagen igår. Skulle visst bara dit för att skriva på ett papper och få reda på att vi ska direkt ut på praktik. Så efter att ha fått reda på det åkte jag och mina klasskamrater ner på stan och tog oss en liten donken lunch och en shoppingtur, trevligt trevligt! Precis när jag kom hem ringde Sabo för att komma och hämta sina grejer, sen skulle hon på stan så gick en liten stund med henne med. Hejjade på Björn och Annanas som var på väg hem, fick bussällskap av Anna när jag var på väg till pappa för att lämna min dator till han. Så får se om han kan hjälpa mig att fixa den så jag kan få tillbaka Min dator någon gång! Skulle vara väldigt skönt.

Ja, det blev iallafall en lyckad första skoldag, och idag var då istället min första praktik dag. Har gått jättebra, men har varit grymt trött. Inte van att börja kl7. Kommer iallafall bara behöva praktisera fyra dagar i veckan även om jag inte har någon lektion på skolan den här terminen. Så på min lediga dag, som nog får bli fredagar för det känns nog skönast, så ska jag försöka börja på projektarbetet och körkortet är det tänkt. Nästa termin så ska jag ha projektarbete på skolan med och även läsa projekt och företagande med min klass. Det tråkiga är nu bara att jag fortfarande inte ens kommer få se klassen som jag ska ta studenten med. Det suger nått så Grymt... Missar min student helt som det verkar... :/
Får typ prata med rektorn om det där.

Helgen

I lördags var jag med Sabo på selånger marknad igen, vi träffade Emma där så vi gick runt med henne. Kollade bara runt lite och dom köpte väskor. Sen åkte jag och Sabo hem för att äta och fixa oss, för på kvällen var det lite party! Jag och Sabo satt och drack lite hos mig tillsammans med Sabos vänner Elenor och Tony som förövrigt var jättetrevliga. Dom var nyktra men det var kul ändå. Efter vår lilla förfest gick vi och dansade massa på Memento, Sabo hitta ragg på en gång typ men jag hittade Jennie så jag var med henne istället. Hade massa kul faktiskt.

Igår följde jag, mamma och Peter med mormor och Stig för att kolla på valp. Vart typ en heldag i bilen haha. Valparna bodde vid långsele och det var flera kullar där, några pudel/kineser som mormor var där för att titta på, sen en till sån kull men nakna as coola och en kull papillon. Valparna var verkligen Hur mysiga som helst! Först busa dom och bet massa på en sen lyfte man upp dom så var do jättemysiga och bara slickade och var go. Efter valparna åkte vi till Sollefteå och åt buffé på nått ställe, gott. Sen tog vi en promenad på campingen där och sen åkte vi hemåt på någon omväg som tog rätt lång tid. Men var trevligt iallafall! Mormor la iallafall handpenning på en liten tikvalp som troligen får heta Tea/Thea.


(jag ska bli bättre på det här med bilder så fort jag har en egen dator igen!)

Selånger

Var på selånger marknad igår med Sabo, Malin och Angelica. Var rätt trevligt faktiskt även fast marknaden är tråk. Nu sitter jag och äter frukost och ska göra mig i ordning för selånger igen med Sabo! Får se om vi hittar något kul, för vi han inte kolla runt så mycket igår.

08-land

Blev en dagstur till Stockholm med Sabo igår, tog tåget dit kl. 5 på morgonen, uppe vid 4 häärligt. Vi var framme vid halv 9 så fanns ingenting att göra där när vi kom dit, så vi tog oss en promenad och kollade lite i gamla stan och efter det så gick vi och åt frukost. Blev inte så jättemycket shopping för nån av oss, men jag köpte iallafall två olika rosetter till håret, en mössa och så en typ korsett grej fast den sitter bara som ett band över magen. Den satt så fint på en skyltdocka dom hade så vart tvungen att ha en. Åkte iallafall buss hem klockan 5 på eftermiddagen, somnde typ på en gång bussen åkte och sov halva resan haha. Tar på krafterna att kliva upp 4 och kolla i affärer hela dagarna. Men det var iallafall en mycket lyckad dag så tack för den Sabina!

Har förresten glömt skriva något förra helgen, men Robin kom aldrig hit iallafall. Fredagen då så följde jag med mamma, Peter, Håkan och Anzo ut och tog en öl på drakbåtsfestivalen.
Lördagen följde jag med Dennis och kollade när Seremedy spelade. Tråkig publik men Seremedy var bra! Efter spelningen följde jag med dom på lite party i busbacken sen kolla runt på tivolit och sist så satt vi oss i restaurang tältet ett tag. Trevlig kväll ändå!
På söndagen var vi på teater i mellanfjärden och såg "De 39 stegen", en rätt kul teater faktiskt! Sabo var där med hennes familj med och dom hade sina sittplatser brevid våra, så det var super.

Nu har jag bestämt mig för att försöka bli lite bättre på att skriva även fast jag inte har min egna dator än. Men när jag får den så blir det nog lite bättre iallafall!

Pajdatorn

Shasha.

Jo, min dator pajjade så jag har numera en asseg bärbar som jag har fått låna av pappa. Därför har jag tappat lusten lita att sitta vid datorn, för den är bara seg haha. Så har inte riktigt orkat blogga heller, har inga bilder och orkar inte lägga över på lånedatorn heller så då blev det ju ännu tråkigare att blogga. Men nu när jag ändå är här så kan jag ju passa på att skriva lite som hänt iallafall!

Förra måndagen var jag i Kvissle och firade Mattes 19års dag, Jöllan var med en stund med! Kul att träffa henne, vi ses typ aldrig annars. Vi satt först ute vid vattnet och parta lite sen gick vi hem till någon som hade ett eget "party-hus". Lite skabbigt, men efter nån öl så funkade det ändå! Rätt trevligt där sen faktiskt.

På onsdagskvällen när jag satt hemma och såg film så ringde Dennis och sa åt mig att följa med han, Martin och Johan på krogen. Så, skyndade mig att göra mig i ordning och gick ut och mötte dom. Men Martin och Johan var lite för full enligt alla vakter så vi kom inte in någonstans. Så vi gick på Daltons istället, där kommer alla alltid in. Efter ett tag där inne så kom vakten och sa åt oss att gå ut, för att prata med polisen. Tydligen så misstänkte dom oss fyra för att ha tagit droger? Inte alls med på det där, alla hade visst stora pupillrar och vi betedde oss tydligen konstigt. Jag som precis gått ut och mött dom med. Det var As skumt iallafall, men det blev en väldigt kul kväll trots allt skumt!

Helgen som var spenderades iallafall en dag i kvissle på lite halvsegt party men ja, bättre det än att bara sitta hemma så jag klagar inte! Lördagen åkte jag och träffade Björn och Macke en stund sen var jag hundvakt medans mamma och Peter var med moster och Svenska på Roxette.

Nu till helgen kommer nog Robin till Sundsvall och det är Drakbåtsfestivalen. Får se om man orkar gå ner och kolla där något. Sen får vi se när jag orkar blogga mer nu när jag knappt har någon dator!

Shasha!

Girlz Night

Jag och Sabo hade bestämt att vi skulle gå på stan och sedan åka hem till henne och spela tv spel igår, men sen ringde Malin när vi var på stan och kollade om hon kunde joina och sedan när vi kommit hem till Sabo ringde Emma med. Så det vart en liten tjejkväll istället! Satt hos Sabo och spelade Left 4 death 2, lego indiana jones m.m. Jag följde förresten med Malin hem till hennes bror och hjälpte till att vara barnvakt i typ en halvtimme eller så. Var trevligt det med! Gick tillbaka till Sabos crib, spelade, åt choklad, pratade och hade allmänt azm trevligt liksom. Jag och Emma sov över och satt uppe och pratade massa halva natten så Sabo fick något fel på oss då hon ville sova haha. Men vid 3 gav vi oss och gick och la oss för att vara lite snäll. Satt och spelade idag på morgonen med innan jag, faktiskt, tog en promenad hela vägen hem! Börjar få lite promenad vana igen, äntligen. Nu får jag se till att hålla i den!!

RSS 2.0