dåliga updateeN

Jo jag hae varit väldigt dålig på att uppdatera nu, inte ens skrivit i helgen som var som jag faktiskt brukar kunna göra. Ja iallafall, händer inte så mycket på jobbet direkt. Utom att jag har jobbat med Åke denna vecka då dom flyttar någon ställning uppe där i kyrkan som han jobbar i nu annars. Har varit på en advokatbyrå. Nästa vecka lär det ju bli trapphuset igen..? Men bara den veckan sen har jag en veckas lov! Så grymt skönt! Efter det är Åke tillbaka från kyrkan helt, så då blir det iallafall Lite roligare att jobba. Läju slippa trapphuset (y.

Iallafall, var borta hela förra helgen. Hade en mycket trevlig helg. Inte för att det blev så mycket gjort med än filmkollande och seriekollande, men fortfarande trevligt!

Åkte hem därifrån på söndagen för att åka upp till mormor, hon ville absolut att Jag skulle komma och visa hur dom ska lära valpen att gå i koppel. Mamma dög visst inte till att visa hah.. Men när jag väl är där så är det varken mormor eller Stig som följer med ut när jag skulle koppelträna lite? Dom tror visst att man kan lära en knappt 4månaders valp att gå fot på 10min... Lärde iallafall lillvovven att gå nedför trapporna! Uppför kunde hon redan. Men nu går hon ned med utan problem, så alltid någonting.

Ja, då återstår denna helg. Inga planer än, men det hoppas jag verkligen att det blir ändring på!


Mormors lilla Tea!
(fastän hon är typ lika hög som isa redan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0